![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXIi_zQnerUn5ZnFhSJqTCchN_Pxr7VcFYzNpz5F70MrHeurZZxBifH-j9_xheGs9xVOKG8f3DyLGmQn9iBvpsmNNx5wpbv4Fq1ZrXPTGz9gfRk0Fwm7UWid5qZbCtgRRPNNXkRUXGAcsj/s320/tarcinli-tatli-1322.jpg)
için Malzemeler :
• 250 gr. margarin
• 150 gr. Pudra şekeri
• 2 tatlı kaşığı tarçın
• 2 yemek kaşığı elma suyu
Tarçınlı Tatlı
yemeğinin hazırlanışı:
Margarini bir kasede tahta kaşık yardımıyla krema kıvamına gelinceye kadar çırpın.
Pudra şekerine tarçın ve elma suyunu katıp karıştırın.
Karışımı krema kıvamına getirdiğiniz Rama`ya katıp iyice karıştırın.
Servis yapmadan önce 2-3 saat buzdolabında bekletin.
Daha sonra ekmek dilimlerinin üzerine sürüp servis yapın
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder